Charlie Riina pulahti rannalla uimaan – kellukkeet omasta takaa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Puolalaissyntyinen kanadalainen Charlie Riina on yrittänyt jo vuosia glamour-mallien haluttuun A-sarjaan, jossa paparazzit seuraavat mallikaunottaria minne nämä menevätkään. Muutama vuosi sitten Riinan läpimurto oli jo lähellä, kun hän pääsi poseeraamaan jopa Playboyn sivuilla.

Nyt Riina on keikistellyt erittäin näyttävästi esitellen samoin poikkeuksellisen kurvikasta vartaloaan. Hänellä oli yllään niukka vihreä asu, joka ei kovin paljon strategisia ruumiinosia peittänyt. Lienee selvää, että jokainen rannalla ollut huomasi tämän kaunottaren.

Taannoin Riina kiinnitettiin poseeraamaan sekä Tsekin että Slovakian Maxim-miestenlehtien kansikuviin, joten läpimurto glamour-mallien A-sarjaan on edelleen mahdollinen. Aika näyttää onnistuuko todellinen läpimurto.