Sandra Kubicka esitteli rantakuntonsa tyylikkäästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailmaan tulee vuosittain vain muutamia uusia nimiä, jotka nousevat pysyvästi A-sarjan huippumallien joukkoon. Viime vuosina sellaiseksi on vahvasti pyrkinyt myös kuvankaunis puolalainen Sandra Kubicka, joka on tyyliltään hyvin naapurintyttömäinen kaunotar. Ja vieläpä perheenäiti, joka lienee vähintään yksi planeetan kuumimmista.

Nyt kuvankaunis kurvitar on esitellyt rantakuntonsa kaikista suunnista sosiaalisessa mediassa julkaisemallaan upealla videolla. Yllään heruttelijalla on sininen niukka asu, joka korosti tyylikkäästi supermallitason kaunottaren vartalon muotoja. Ei liene väärin todeta, että hän on vähintään planeetan kuumimpia perheenäitejä.

Kansainvälisyys on ollut jo pitkään Kubickan tavaramerkki. Kaunotar on nousujohteisella urallaan ehtinyt jo poseerata muun muassa arvostetun Victoria Secretin mallikuvissa. Sandra seurusteli taannoin Cedric Gervaisin kanssa.