Cardi B rohkeassa kuvassa – povi pelkän folion peitossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

WAP ja Bodak Yellow -hiteistään nykyisin tunnettu hiphop-tähti Cardi B paljasti taannoin odottavansa lasta yhdessä artisti-poikaystävänsä Offsetin kanssa. Lapsi on julkkisparille toinen. Tuolloin Cardi B julkaisi somessa kuvan, jossa esitteli vauvamasunsa.

Nyt Cardi B on poseerannut sosiaalisessa mediassa rohkeassa kuvassa, jossa hänen povensa on vain kullanväriseksi maalatun folion peitossa. Se ei jätä juuri arvailun varaa kauniin tähden kurvikkaasta vartalosta.

Cardi B ja Migos-kokoonpanosta tunnettu Offset menivät naimisiin syyskuussa 2017 ja parin esikoinen Kulture Kiari syntyi vuonna 2018. Pariskunnan suhteessa on ollut monenlaisia mutkia ja käänteitä, ja syyskuussa 2020 Cardin paljastettiin hakeneen eroa miehestä. Sittemmin hiphop-tähtien välit lämpenivät uudelleen, ja he peruivat eropäätöksensä jo marraskuussa.