Christina Milian poseerasi uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Christina Milian tunnetaan niin näyttelijänä kuin laulajanakin. Kahden lapsen äiti paljasti viime vuonna hänen Instagram-seuraajilleen odottavansa hänen poikaystävänsä Matt Pokoran kanssa lasta. Äskettäin hän synnytti perheeseensä terveen Kenna-poikavauvan.

Nyt Christina on poseerannut asianmukaisessa asussa auliisti uima-altaalla ja samalla esitellyt vaivihkaa miehensä, joka tosin poseeraa kuvassa vain selin.

Christina Milian kertoi nuorimman lapsen syntymästä kauniilla kuvalla, jossa hän makasi sängyssä ja piteli vauvaa sylissään. Kennaksi nimetty poika on pariskunnan toinen yhteinen lapsi yksivuotiaan Isaiahin lisäksi. Milianilla on kuitenkin myös kolmas lapsi, 11-vuotias Violet Madison Nash, jonka hän on saanut yhdessä The-Dream -räppärin kanssa.