Valtava vartalo – biksut kuin postimerkit! Yhdistelmä hämmästyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianit-yhteyksistään tunnettu realitytähti Blac Chyna on keksinyt erikoisen tavan hankkia rahaa. Hän pyytää faneiltaan satoja dollareita videochateista ja Instagramissa seuraamisesta. Nykyisin Blac Chynan kanssa on mahdollista päästä keskustelemaan rahalla.

Kehopositiivisuuden sanomaa innokkaasti levittävä julkkiskaunotar Blac Chyna on nyt esitellyt rantakuntoaan näyttävässä kuvassa, jossa hänellä on yllään vartaloon nähden äärimmäisen pienet biksut. Yhdistelmä on aiheuttanut somessa sekä ihastusta että hämmästystä.

Kehopositiivisuus on viime aikoina yleistynyt, mutta se ei kuitenkaan poista ylipainon tutkittua vaarallisuutta ihmisen terveydelle. Ylipainon aiheuttamiin sairauksiin kuolee joka vuosi esimerkiksi Suomessa noin 6 000 ihmistä vuosittain. Ylipaino on siis tutkitusti erittäin vakava terveysriski.