Travis Barker lensi ensikerran vuosiin – oli vuonna 2008 rajussa lento-onnettomuudessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Travis Barker tunnetaan julkisuudessa niin Blink-182 yhtyeen rumpalina kuin Kourtney Kardashianin poikaystävänäkin. Nyt tähti on noussut otsikoihin oltuaan ensi kertaa vuosikausiin lentokoneen kyydissä.

Travis Barker ja Kourtney Kardashian nähtiin TMZ-sivuston mukaan nousemassa lentokoneeseen lauantaina Los Angelesissa. Travisin kuvaillaan olleen hermostuneen näköinen. Hän on vältellyt lentämistä vuonna 2008 tapahtuneen onnettomuuden jälkeen.

Travis oli 19. syyskuuta 2008 Yhdysvaltojen Etelä-Carolinasta ilmaan nousseessa koneessa, joka syttyi tuleen kesken lennon. Koneen syöksyttyä maahan kyydissä ollut tähden turvamies Charles Still ja avustaja Chris Baker sekä kaksi lentäjää saivat surmansa. Travis itse kärsi 65 prosenttia hänen vartalostaan peittäneistä kolmannen asteen palovammoista ja pitkään jatkuneista henkisistä traumoista.

Vuoden 2008 kohtalokkaalla lennolla myös mukana ollut Adam ”DJ AM” Goldstein kuoli seuraavan vuonna huumeiden yliannostukseen. Travis puolestaan hakeutui hoitoon traumaperäisen stressihäiriön vuoksi. Muusikko kuitenkin paljasti tämän vuoden toukokuussa Twitterissä harkitsevansa uudelleen lentämistä.