Popkaunotar Dua Lipan estottomat allaskuvat sekoittivat fanit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popkaunotar Dua Lipa on noussut muutaman vuoden aikana maailman suosituimpien artistien joukkoon. 25-vuotias laulaja-lauluntekijä keräsi viime vuonna kiitosta Future Nostalgia -levyllään, ja ja seuraavaksi hän ryhtyy näyttelijäksi Argylle-agenttielokuvassa. Viime aikoina laulajatar on poseerannut usein näyttävissä somekuvissa.

Tällä kertaa Dua Lipa poseeraa poikkeuksellisen näyttävissä kuvissa, kun hän on suunnannut uima-altaalla häviävän niukassa asussa. Hänen rintojaan peittivät nimittäin vain hyvin pienet virkatut lappuset, jotka eivät toden totta liikoja peittäneet.

Dua Lipan rinnalla Ellie Conwayn tulevaan kirjaan perustuvassa Argylle-elokuvassa nähdään joukko nimekkäitä tähtiä. Elokuvan keskeisissä rooleissa ovat muun muassa Henry Cavill, Bryce Dallas Howard, Catherine O’Hara, John Cena, Samuel L. Jackson ja Breaking Bad -tähti Bryan Cranston. Dua Lipa tulee Deadline-sivuston mukaan näyttelemisen lisäksi työstämään elokuvaan sen musiikkia.