Emily Ratajkowskin rinnat varastivat huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Emily Ratajkowski synnytti maaliskuussa esikoislapsensa, jonka nimeksi tuli Sylvester Apollo Bear. Sittemmin 29-vuotias tähti on jo palannut takaisin töiden pariin, ja nyt hänet nähdään upeissa lomakuvissa nauttimassa olutta.

Emily Ratajkowski julkaisi itsestään kuvasarjan, jossa hän nautiskeli italialaista Peroni-olutta. Juomatölkki jäi kuitenkin toissijaiseksi, sillä kuvan asetteli ohjasi katseet vääjäämättä supermallin rintamukseen, mikä toki lienee ollut myös tarkoitus.

Emily Ratajkowskin tuoreen pojan isä on tähden aviomies, näyttelijä Sebastian Bear-McClard. Huippumalli oli runsaasti otsikoissa paitsi raskautensa ja synnytyksen aikoihin, myös sen jälkeen. Erityisesti huomiota herätti se, kuinka nopeasti raskauden merkit hävisivät mallinuran töihin palanneen tähden vartalosta.