Grand Theft Auto -hittipeli tekee uuden tulemisen

Digi Pelit · Tim Isokivi

Monilla pelaajilla on lämpimiä muistoja Grand Theft Auto 3, GTA: Vice City ja GTA: San Andreas -peleistä. Pian muistoja päästään verestämään niin nykyaikaan, 80-luvulle kuin 90-luvullekin sijoittuvien rikospelien klassikoiden uusien versioiden muodossa.

Rockstar Gamesin on kerrottu työstävän uusia versioita kolmesta vuosina 2001-2004 ilmestyneestä pelistä. Uusintaversioita kuvaillaan sekoitukseksi alkuperäisten pelien tyyliä ja modernia grafiikkaa. Yhtiö ei ole virallisesti vahvistanut uusintajulkaisuja, mutta Kotaku-sivuston mukaan tiedot ovat peräisin luotettavista lähteistä.

Uusintaversiot julkaistaan näillä näkymin PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, PC ja Stadia -alustoille sekä mobiililaitteille. Ne tullaan näillä näkymin julkaisemaan konsoleille jo lokakuun lopussa tai marraskuun alussa. PC- ja mobiiliversioita saatetaan tosin joutua odottamaan ensi vuoteen saakka.