Kylie Jennerin asu paljasti enemmän kuin peitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianien kuuluisaan sisaruskatraaseen kuuluva Kendall Jenner tunnetaan nykyisin perheensä lisäksi myös oikeana supermallina. 25-vuotias kaunotar haastettiin äskettäin oikeuteen, kun italialainen muotitalo Liu Jo vaatii miljoonakorvauksia sopimusrikkeestä.

Tällä kertaa Kylie on keikistellyt näyttävästi sosiaalisessa mediassa, jossa hän poseeraa hyvin niukassa uimapuvussa. Hänen omaa nimeään kantavan malliston tuote on saanut hänen yllään suuren suosion, sillä se paljastaa enemmän kuin peittää.

Edellä mainittujen oikeustoimien taustalla on Kendall Jennerin Liu Jon kanssa tekemä sopimus mallina toimimisesta kaksissa kuvauksissa. Muotimerkin kanteen mukaan Kendall osallistui vain yksiin kuvauksiin, mutta jätti osallistumatta toisiin. Alun perin maaliskuulle 2020 suunniteltuja kuvauksia oli siirretty koronatilanteen vuoksi.

Liu Jon kerrotaan maksaneen Kendallille jo 1,35 miljoonan euron palkkion. Kanteessa yhtiön kerrotaan yrittäneen siirtää kuvauksia useaan otteeseen, mutta Kendall ei vastannut heidän kyselyihinsä. TMZ-sivuston mukaan Liu Jo vaatii oikeudessa 1,8 miljoonan dollarin eli noin 1,5 miljoonan euron vahingonkorvauksia sopimusrikkomuksesta.