Imatran ajot kisataan marraskuussa virtuaalisesti

Digi Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Imatranajo-moottoripyöräkilpailuilla on pitkät perinteet, mutta viime vuodesta alkaen tapahtumaa on järjestetty aikaisesta poikkeavassa muodossa. Moottoripyöräkilpailu tapahtuu vallitsevan tilanteen vuoksi virtuaalisesti.

Virtuaaliset Imatran ajot oli määrä järjestää tänä vuonna 27.-29. elokuuta. Koronatilanteen vuoksi tapahtuma on kuitenkin siirtynyt, ja uusi ajankohta on 19.-21. marraskuuta. Virtuaaliset Imatran ajot järjestetään nyt Etelä-Karjalan suurimmaksi kuvaillun Skynett-pelitapahtuman yhteydessä.

– Nyt saadaan yhteen alojensa kaksi suurta eteläkarjalaista tapahtumabrändiä, Imatran ajot ja Skynett, kertoo tapahtumatuottaja Erno Salmela tiedotteessa.

Imatran moottorikerhon ja e-urheilutapahtumiin keskittyvän Trailblazersin järjestämässä tapahtumassa kilpaillaan maailman parhaan virtuaali-mp-kuskin tittelistä Ride 4 -pelissä. Tapahtuma sisältää myös Imatran Mansikkalan koulukeskuksessa järjestettävän lähiverkko- ja yleisöpelitapahtuman.