Britney Spears yläosattomissa: ”Nuoruuden lähde”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Britney Spearsin isä Jamie Spears kertoi äskettäin olevansa valmis luopumaan roolistaan ​​tyttärensä holhoojana, kun aika on oikea. Britney on vuosia pyrkinyt pääsemään pois isänsä holhouksesta, joka on hallinnut hänen uraansa ja talouttaan 13 vuoden ajan.

Viime viikkoina Britneyn sosiaalisen median tileillä julkaistut rohkeat valokuvat ovat ihmetyttäneet myös laulajattaren faneja. Nyt hän kertoo tuoreimman kuvakoosteensa yhteydessä, että nuoruuden lähde on olemassa ja että se löytyy ihmisten mielestä.

Kuviensa yhteydessä Britney julkaisi pitkän kirjoituksen, jossa hän muun muassa vahvisti, ettei ole raskaana tai ottamassa silikonirintoja. Samalla hän kertoi myös suhteestaan vartaloonsa ja sen julkiseen paljasteluun.