Paris Hilton suunnittelee häitään – luvassa päiväkausien ökyjuhlat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seurapiiritähti Paris Hilton meni helmikuussa kihloihin poikaystävänsä Carter Reumin kanssa. Pariskunnan on jo paljastettu suunnittelevan häitään. Kuten arvata saattaa, tullaan avioliittoon purjehtimaan prameissa merkeissä.

Paris Hilton paljasti The Tonight Show -keskusteluohjelmassa häidensä olevan kolmipäiväiset. Tiedossa on runsaasti ohjelmaa, ja Hilton suunnittelee vaihtavansa juhlien aikana hääpukuaan useaan otteeseen.

– Useita häämekkoja, luultavasti kymmenen. Rakastan asukokonaisuuksien vaihtamista, Hilton paljasti.

Paris Hilton vitsaili, ettei Carter Reum todennäköisesti vaihda asuaan yhtä monta kertaa hääjuhlien aikana. Tilaisuus tullaan myös kuvaamaan tähden tulevaa Paris in Love -realitysarjaa varten.