Amanda Holden kuvasi itsensä uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britain’s Got Talent -kilpailun tuomarina jo vuosien ajan toiminut brittikaunotar Amanda Holden tuli alunperin tunnetuksi saippuasarjojen näyttelijänä, minkä jälkeen naisen ura eteni miestenlehtien sivuille. Tähti täytti hiljattain 50 vuotta.

Nyt kuvankaunis Talent-tuomari on kuvannut itsensä poseeraamassa uima-altaalla ja siinä samalla esittelemässä upeaa vartaloaan. Kuvansa yhteydessä hän toteaa lyhyesti ”chill”, ja leppoisaan oleiluun kuvan miljöö lienee mitä parhain.

Amanda Holden on ollut naimisissa Chris Hughesin kanssa 12 vuoden ajan ja heillä on yhdessä kaksi lasta, 15-vuotias tytär Alexa ja yhdeksänvuotias tytär Hollie. Nyt perhe on viettänyt yhteistä lomaa, jonka myötä myös äiti on poseerannut näyttävissä kuvissa. Amanda on kehunut heidän makuuhuoneen tapahtumiensa olevan hyvin vankalla pohjalla.