Lola Odusoga paljasti rantakuntonsa: ”Kuvattiin ulkona biksuja”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 1996 Miss Suomi Lola Odusoga on kahden lapsen äiti ja yrittäjä. Nainen on toiminut AlfaTV:llä juontajana Miss Suomi -kilpailuissa. Kerroimme äskettäin hänen saaneen kiinnityksen syksyllä ruutuihin palaavan Syksyn sävel -kilpailun juontajaksi.

Televisiotuotantojen kulisseissa nykyisin työskentelevä missikaunotar oli taannoin mukana kuvaamassa Marbellassa uutta Temptation Island -tuotantokautta. Nyt hän esittelee rantakuntoaan ja toteaa monien muiden tavoin, että kesä taitaa olla tältä vuodelta ohi.

– Elokuun viimeinen kokonainen viikko lähtee käyntiin tästä! Viime vuonna toki kuvattiin ulkona biksuja vielä syyskuun aamuissa, mutta ehkä sitä voi pikkuhiljaa alkaa hyväksyä sen että kesä on nyt lopuillaan. Mutta sitä nopeammin tulee seuraava kesä, Lola Odusoga kirjoitti kuvansa yhteydessä.