Poliisi ikuisti hulvattoman kuvan Espoossa – hirvi tuijotti poliisiautoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poliisi päätyy työssään monenlaisiin kohtaamisiin, ja nyt yksi niistä on herättänyt huomiota myös sosiaalisessa mediassa. Poliisiauton ikkunan takaa kurkisteli Espoossa tiistaina ilmielävä hirvi.

Poliisi kertoo sosiaalisessa mediassa kohdanneensa Espoossa nuoren uroshirven. Villieläin oli syömässä kaupungin uusia puuistutuksia eikä välittänyt juurikaan virkavallan käskyistä. Poliisin jakama kuva keräsi lyhyessä ajassa tuhansia tykkäyksiä Instagramissa ja Twitterissä.

– Nuoriherra Hirvi pisteli poskeensa kaupungin uusia puuistutuksia, eikä poliisin käskyt, kehoitukset ja kiellot menneet oikein perille. Mulkoili vain kuin Heikki Silvennoinen Kummelin tonnin seteli -sketsissä, Poliisin Instagram-julkaisussa kuvailtiin kohtaamista.