Spontaani tanssiesitys tempaisee mukaansa – tästä mallia Suomeen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

New Yorkin Manhattanilla Grand Army Plazalla on nautittu yllättävistä tanssiesityksistä. Ihmiset ovat innostuneet bailaamaan keskellä päivää ja tanssimaan sydämensä kyllyydestä. Tästä voi ottaa mallia Suomeen.

Maahan kinnitettiin tarra, jossa lukee: ”Seiso tässä tanssibileitä varten. Kun henkilö meni seisomaan tarran päälle, saapui paikalle mies boomboxin kanssa. Tempaus on toteutettu yhteistyössä Museum of the City of New Yorkin kanssa, jossa mainostetaan New Yorkin musiikin vuosien 1980-1986 aikakauden näyttelyä.

Kaikki tanssijat on rokotettu koronavirukselta. Samanlaisen tempauksen soisi näkevän myös suomalaisissa kaupungeissa. Vaikka kansakuntamme on toisinaan hitaasti lämpeävää, on maassamme aikoinaan toteutettu lounasdiskoja työhyvinvoinnin kohottamiseen. Ihmiset kaipaavat ilonpitoa elämään enemmän kuin koskaan aiemmin.