Räppäreiden riidalle ikävä käänne – Kanye West paljasti Draken kotiosoitteen someen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiphopin suuriin nimiin lukeutuvat Kanye West ja Drake ovat olleet riidoissa lähes 12 vuoden ajan. Nyt vuosikausia kestänyt vihanpito on saanut uuden käänteen, joka sai alkunsa Draken julkaistua tuoreen Betrayal-kappaleensa.

Betrayal-kappaleessa Drake vihjasi Kanye Westin olevan ”burned out”, eli loppuunpalanut mainitsematta kuitenkaan suoraan hänen nimeään. Kappaleen julkaisun jälkeen Kanye West puolestaan julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvankaappauksen ryhmäkeskustelusta, jossa hän oli jakanut kuvan Joaquin Phoenixin esittämästä Jokerista ja vihjasi, ettei Drake selviä seurauksista.

Kanye West lisäsi kierroksia jakamalla Instagram-tarinoissaan kartan, joka vaikutti paljastavan Draken kartanon sijainnin Kanadan Torontossa. Räppäri poisti viestin pian sen julkaisun jälkeen, mutta kuvankaappaukset siitä ehtivät levitä laajemmin sosiaalisessa mediassa.

Räppäreiden välinen riita sai alkunsa vuonna 2010, pian sen jälkeen kun Kanye West erosi malli Amber Rosesta. Drake nähtiin viettämässä aikaa Amberin kanssa noin kaksi kuukautta eron jälkeen, mikä ei ollut Kanyen mieleen.