Baarikärpänen-ravintola muuttaa Helsingissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuodesta 2001 toiminut Baarikärpänen-ravintola muuttaa, sillä se avaa seuraavaksi ovensa uudessa osoitteessa Helsingin keskeisimmällä paikalla. Ravintola muuttaa City Centerin tiloihin Kaivokadulle, jossa on aikaisemmin toiminut esimerkiksi Namu ja Skohan -yökerhot. Jatkossa Baarikärpänen toimii Hercules-ravintolan naapurissa ja ravintolat jakavat osan yleisistä tiloistaan.

– Vuonna 2019 perustimme Night People Group Oy:n kanssa ensimmäisen yhteisyrityksen, joka operoi nykyisin kolmea Wallis’ Karaoke Baria. Meillä on hyvät kokemukset yhteistyöstä ja olen varma, että Baarikärpänen jatkaa yhtenä maamme suosituimpana yökerhona uuden yhteisyrityksen alla uudessa osoitteessa, kertoo NoHo Partners Oyj:n liiketoimintajohtaja Paul Meli.

Baarikärpänen on yksi tunnetuimpia yökerhobrändejä nuorten aikuisten keskuudessa Suomessa, ja sen liiketoiminta alkoi alun perin Mikonkadulta. Alkuperäisen paikan vuokrasopimuksen loputtua vuonna 2017 Baarikärpänen muutti Pohjoiselle Rautatienkadulle, jossa toiminta loppui vuoden alussa kiinteistön remontin vuoksi.