Kanye West aikoo vaihtaa nimensä – valintaa vaikea uskoa todeksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiphop-tähti Kanye West saatetaan tuntea vastaisuudessa nimellä Ye. Parhaillaan moneen kertaan siirtynyttä Donda-albumiaan valmisteleva räppäri on nimittäin toteuttamassa pitkäaikaisen haaveensa vaihtaa virallisesti nimensä.

Kanye Westin kerrotaan jo täyttäneen hakemuksen nimenmuutoksesta. Oikeuden asiakirjoissa hän ilmoitti päätöksensä johtuvan henkilökohtaisesta syystä. Ye-nimen virallistaminen odottaa enää oikeuden tuomarin hyväksyntää, mihin TMZ-sivuston mukaan ei pitäisi olla Kalifornian laissa esteitä.

Idea nimen vaihtamisesta ei ole varsinaisesti uusi, sillä Kanye ilmoitti jo vuonna 2018 Twitterissä käyttävänsä nimeä Ye. Myös hänen kyseisenä vuonna julkaisema albuminsa kantoi kyseistä nimeä. Kanyellä on jo vuosien ajan ollut myös muita samankaltaisia lempinimiä, kuten Yeezy ja Yeezus.