Naiselle luotiin uusi maailmanennätyskategoria – lahjoitti 155 senttiä hiuksiaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Guinnessin ennätystenkirjan sivuilta löytyy jo pilvin pimein toinen toistaan erikoisempia ennätyksiä. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö uusiakin ennätyskategorioita luotaisi edelleen.

Pakistanilainen squash-pelaaja Zahab Kamal Khan rikkoi taannoin ennätyksen kategoriassa, joka luotiin Guinnessin ennätystenkirjaan varta vasten hänen ansiostaan. Hän lahjoitti hyväntekeväisyyteen noin 155 sentin edestä hiuksiaan. Khan on tiettävästi pisimmän määrän hiuksiaan koskaan lahjoittanut henkilö.

30-vuotias Khan ei ollut ennen ennätystään leikkauttanut hiuksiaan 17 vuoteen. Hän oli kasvattanut niitä 13-vuotiaasta saakka isänsä ehdotuksesta. UPI-uutissivuston mukaan Khan lahjoitti hiuksensa hyväntekeväisyysjärjestölle, joka luo peruukkeja hiustenlähdöstä kärsiville lapsille.