Mies käytti liimaa ehkäisyväineenä – menehtyi sairaalassa

Ohhoh! · Tim Isokivi

25-vuotiaan miehen epäillään kuolleen verenmyrkytykseen käytettyään epätavallista ehkäisykeinoa. Intialainen Salman Mirza menehtyi Juhapurassa sen jälkeen, kun hän oli valellut liimaa penikseensä ehkäisytarkoituksessa.

Salman Mirzan kerrotaan kirjautuneen 22. kesäkuuta hotelliin entisen kihlattunsa kanssa. Poliisit uskovat parin kantaneen usein mukanaan epoksiliimaa impatakseen sitä valkaisuaineen kanssa. Kaksikko oli aikeissa harrastaa seksiä, ja kondomin puutteen vuoksi Mirza päätti kokeilla liiman käyttämistä ehkäisyvälineenä.

Times of India -lehden mukaan Mirzan ystävä löysi hänet seuraavana päivänä tajunsa menettäneenä. Miehen voinnin heikennyttyä hänet toimitettiin paikalliseen sairaalaan. Hän kuoli myöhemmin verenmyrkytyksen aiheuttamaan monielinhäiriöön.

Tapausta tutkivat viranomaiset uskovat Mirzan kuoleman aiheutuneen liiman käytöstä ehkäisyvälineenä. Miehen omaiset tosin epäilevät hänen vointinsa olleen jo valmiiksi heikko huumeiden käytön seurauksena ja liiman vain sinetöineen hänen kohtalonsa.