Rakastatko kuplamuovin poksauttelua? Tämä täydellinen hankinta sinulle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuplamuovin poksauttelu sormilla on monien mieleen. Kuplien poksahteluvoi tuntua yllättävänkin miellyttävältä, ja esimerkiksi postipaketin pehmusteena käytettävä kumplamuovi toimii mainiona stressileluna.

Kuplamuovia ei kuitenkaan aina ole käden ulottuvilla, ja nykyään markkinoilla on jopa kuplamuovia jopa ei monien harmitukseksi poksahtele lainkaan. Nyt japanilainen leluvalmistaja Bandai onkin huomannut kuplamuovissa selkeän markkinaraon ja päättänyt iskeä siihen.

Bandai on tuonut Japanissa markkinoille kaikenikäisille tarkoitetun Bubble Wrap AIR -kuplamuovilelun. Patterikäyttöisen laitteen kuplia voi poksautella uudelleen ja uudelleen. Soranews24-sivuston mukaan kuplamuovilelun voi jopa kiinnittää laukun tai repun hihnaan, jotta se on aina käden ulottuvilla poksauttelusessioita varten.