Maura Higgins biksuissa – miehille ihasteltavaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maura Higgins nousi julkisuuteen pari vuotta sitten Love Island -realityohjelmasta. Hän onnistui erottautumaan ohjelman muista kaunottarista edukseen ja oli myös ohjelman finaalissa mukana. Sen jälkeen tähti osallstui Dancing on Ice -ohjelmaan.

Nyt hänet nähdään poseeraamassa upeissa kesäisissä kuvissa muun muassa biksuissa ja muutenkin näyttävissä asuissa. Kuvien perusteella ei liene epäselvyyttä etteikö näyttävä kaunotar tekisi malliuraa vielä pitkään niin halutessaan.

30-vuotias Maura Higgins on todellinen sosiaalisen median tähti, sillä hänellä on jo yksin Instagramissa peräti 16 miljoonaa seuraajaa. Higgins ihastuttaa nykyisin myös sosiaalisessa mediassa, jossa hän julkaisee näyttävää kuvamateriaalia itsestään niukoissa asuissa.