Heidi Klum ja kurvikas mallitytär Leni yhteiskuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Heidi Klumilla on hänen entisen aviomiehensä Sealin kanssa neljä lasta. Vanhin tytär Helene, kutsumanimeltään Leni, on aloittanut nyt uransa mallina. Supermallin tyttärenä Lenin ensimmäinen työ olikin taannoin Vogue-lehdelle, joten hän aloitti malliuransa huipulla.

Viime aikoina Leni on sekoittanut nuorten miesten päitä julkaisemalla itsestään verkossa jopa alastonkuviaan. Nyt hänet nähdään pitkänhuiskean äitinsä kanssa samankaltaisissa juhla-asuissa. Äiti julkaisi kuvan ja on syystäkin ylpeä upeasta tyttärestään.

Huippumalli Heidi Klumilla on hänen entisen aviomiehensä Sealin kanssa neljä lasta. Vanhin tytär Helene, kutsumanimeltään Leni, on aloittanut nyt uransa mallina. Supermallin tyttärenä Lenin ensimmäinen työ olikin taannoin Vogue-lehdelle, joten hän aloitti malliuransa huipulla.