Megan Fox yhdisti uimapuvun ja farkut – tässäkö rohkea muoti-ilmiö?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä ja seksisymboli Megan Foxin vanhin poika, kahdeksanvuotias Noah, on joutunut nettikiusaamisen kohteeksi. Syynä on pojan mieltymys pukeutua mekkoihin. Foxin mukaan kiusaamista tapahtuu toisinaan myös koulussa.

Nyt tulikuuma näyttelijäkaunotar on esitellyt erikoisen yhdistelmän, sillä hänellä vaikuttaa olevan yllään vihreä uimapuku ja sen kanssa jalassaan farkut. Yhdistelmä on erikoinen paitsi osiensa myös väriensä suhteen. Aika näyttää tuleeko tästä joskus trendi.

Megan Fox suunnittelee, että lähettää poikansa avomieliseen hippikouluun oppilaaksi, jotta tämä saisi kasvaa vapaammin. Pojan isä, näyttelijä Brian Austin Green, on samaa mieltä lapsen oikeudesta pukeutua juuri kuten tämä itse haluaa. Eronneella pariskunnalla on Noahin lisäksi myös kuusivuotias Bondhi Ransom ja neljävuotas Journey River.