Paula Vesalalta täyslaidallinen Marinille ja Kiurulle: ”Häpeän hallitustamme”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kulttuuriväki on ollut jo kuukausia barrikadeilla jouduttuaan Marinin hallituksen silmätikuksi ja jopa perusteettomiksi arvioitujen rajoutustoimien kohteeksi. Monet tunnetut julkkikset ovat saaneet tarpeekseen ja vaativat esimerkiksi musiikkitapahtumille samanlaista kohtelua kuin urheilutapahtumille.

Pari päivää sitten laulaja Paula Vesala nostatti kapinahenkeä ja suositteli tapahtumajärjestäjiä rikkomaan yhdessä ylimitoitettuja rajoituksia. Kuitenkin turvallisesti siten, että tilaisuuksissa otetaan asianmukaisesti koronapassi käyttöön tai edellytetään maskipakkoa. Samassa yhteydessä Vesala antoi todellisen täyslaidallisen Sanna Marinin johtamalle hallitukselle.

– Nyt ei ole enää mitään hävittävää. Häpeän hallitustamme sekä virkamiehiämme. En kunnioita heitä, Paula Vesala kirjoitti tapahtuma-alan Facebook-ryhmässä.

Mikäli Vesalan esittämä kapinahenki saa alan piirissä kannatusta, ei tapahtuma-ala ole kuitenkaan jättämässä kaikkia varotoimia pois. Se haluaa toimia jatkossakin vastuullisesti ja esimerkiksi edellyttää maskipakkoa tapahtumissa.

– Jos kaikki mennään yhtenä rintamana ei poliisi ehdi jokaiseen vessaan. Nyt ei enää ole mitään hävittävää. Häpeän hallitustamme sekä virkamiehiämme. Nyt on aika kapinoida yhdessä. Sovitaan päivä milloin aukeamme (turvallisesti tietenkin) ja kaikki leffateatterit konserttisalit ym. toimintaan, Paula Vesala kirjoittaa.

Taannoin suosikkiviihdyttäjä Mikko Kivinen totesi taiteilijoiden olleen hallituspuolueiden poliitikoille hyödyllisiä idiootteja, joista on kyllä otettu hyöty, mutta jotka on hädän hetkellä jätetty oman onnensa nojaan. Samalla Kivinen peräänkuulutti boikottia hallituspuolueiden tilaisuuksiin.