Valtteri Bottas esitteli uuden ökymersunsa – tarkkasilmäiset huomasivat yksityiskohdan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen formulatähti Valtteri Bottas ajaa nykyisin Mercedes-tallissa, joten hänen allaan on yleensä myös siviilissä maanteiden johtotähti. Eilen Valtteri sai uuden auton ja muisti tietenkin kertoa siitä myös sosiaalisessa mediassa. Kyseessä ei ollut mikään ihan tavallinen menopeli, sillä päivitys sekoitti somen.

Bottas esitteli kuvissaan mustan Mercedes AMG GT Black Series -autonsa, joka on todellinen voimanpesä. Sen turboahdetussa V8-moottorissa on nimittäin huikeat 730 hevosvoimaa ja nollasta kahteensataan nelipyöräinen kiihtyy yhdeksässä sekunnissa. Voisi kuvitella, ettei Valtteri jää tällä autolla jalkoihin Monacon ruuhkissa. Auton huippunopeus on 325 kilometriä tunnissa, jota tuskin pääsee keskustassa kokeilemaan.

Jotkut tarkkasilmäiset ovat kiinnittäneet huomiota auton ulkokuoressa oleviin hopeisiin tähtiin, joista yksi on kuitenkin punainen. Kyse on tietenkin perinteestä, jonka Mercedes keksi taannoin. Punaisella tähdellä kunnioitetaan nimittäin edesmennyttä Niki Laudaa, joka oli kehittämässä formulatallista yhtä suurimmista. Tallipäällikkö Toto Wolff vahvisti taannoin, ettei talli aio jatkossakaan luopua tästä kunnianosoituksesta.