Erika Jaynen uusi tyyli ihastuttaa – esitteli poikkeuksellisen lyhyen hiusmallinsa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjasta monille tutuksi tullut Erika Girardi, artistinimeltään Erika Jayne, on opittu tuntemaan räväkkänä naisena, joka ei pelkää esitellä paljasta pintaa. 49-vuotias tähden tunnusmerkkinä toimivat pitkät vaaleat hiukset, minkä vuoksi naisen uusi tyyli yllättikin seuraajat.

Erika Jayne julkaisi omalla Instagram-kanavallaan kuvia näyttävästä tyylistä, joka on loihdittu hänelle ilmeisesti Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjan uuden tuotantokauden haastattelukohtauksia varten. Kuvissa ja videolla kaunotar nähdään lyhyessä polkkamittaisessa hiustyylissä, joka näyttää siltä kuin se olisi naisen omiin hiuksiin leikattu.

Realitysarjassa on viime vuosien aikana opittu tutustumaan myös naisen aviomieheen Tom Girardiin. Viime vuoden puolella Erika Jayne kuitenkin yllätti ilmoittamalla, että hän eroaa 81-vuotiaasta asianajajamiehestään.