Koripallolegenda Michael Jordanin käyttämät alushousut huutokaupataan

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuuluisuuksien isoimmilla ja varakkaimmilla faneilla on tapana maksaa suuriakin summia idoleilleen kuuluneista esineistä. Pian yhdellä koripallolegenda Michael Jordanin superfanilla on mahdollisuus hankkia itselleen intiimi osa tähden vaatevarastoa.

Leland’s-huutokauppa on asettanut myyntiin Michael Jordanin käytetyt bokserit. NBA-tähden sukunimi on jopa kirjailtu vaatekappaleen etuosaan. Huutokaupan lähtöhinta on 500 dollaria eli noin 420 euroa.

Page Six -sivuston mukaan huutokaupan sisäpiiri on paljastanut Jordanin käyttäneen boksereita säännöllisesti. Alushousuissa kerrotaan jopa olevan merkkejä erittäin kovasta käytöstä, joskin jää epäselväksi mitä sillä tarkalleen ottaen tarkoitetaan. Boksereiden kisäksi Leland’s huutokauppaa muun muassa Jordanille kuuluneita takkeja, pukuja ja golfmailoja, jotka olivat aikoinaan koripalloilijan henkivartija John Michael Wozniakin omistuksessa.