Epäillyn sarjamurhaajan kotoa löydettiin 17 mahdollisen uhrin luita

Ohhoh! · Tim Isokivi

Meksikon viranomaiset ovat tehneet karmivia löytöjä 34-vuotiaan naisen murhasta viime kuussa pidätetyn miehen kodista. Poliisit ovat tutkimuksissaan löytäneet tuhansia luiden palasia ja muita todisteita, joiden uskotaan viittaavan hänen olevan sarjamurhaaja.

Mexicon laitakaupungilla asuva 72-vuotias mies pidätettiin 14. toukokuuta tapahtuneesta raa’asta paloittelumurhasta. Tutkimusten yhteydessä miehen hallusta löydettiin vaatteita ja videonauhoja, jotka viittasivat uhreja olleen enemmänkin. Andrés-nimisen miehen kodissa tehdyissä etsinnöissä on tähän mennessä löydetty yhteensä 3 787 luun palasta, joiden uskotaan kuuluneen yhteensä 17 ihmiselle.

Murhaajaksi epäillyn vanhuksen jäljille ei todennäköisesti oltaisi päädytty, mikäli uhriksi ei olisi valikoitunut Mexicossa asuvan poliisipäällikön vaimo. Uhrin aviomiehen epäilys heräsi 72-vuotiaan miehen oltua naisen kanssa ostoksilla katoamispäivänä, ja valvontakameran nauha paljasti uhrin liikkuneen ennen katoamistaan epäillyn kotikadulla. ABC News -uutissivuston mukaan naisen ruumis löydettiin lopulta Andrésin kodista.