Shokkiväite: Kanye West petti Kim Kardashiania avioliiton aikana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkisuuteen on tullut tieto, jonka mukaan 44-vuotias räppäri Kanye West petti superjulkkisvaimoaan Kim Kardashiania heidän toisen lapsen syntymän jälkeen. Kanye on tunnustanut asian uudella Donda-albumin kappaleella. Lähipiiri vahvistaa tiedon pitävän paikkaansa.

Page Sixin mukaan Kanye West ei koskaan asettunut kodiksi pariskunnan luksuskotiin. Hän kärsii alkoholiongelmasta ja kaiken lisäksi ajautui avioliiton ulkopuoliseen suhteeseen. Hurricane-kappaleessa sanaillaan, kuinka artisti käyttäytyy liian leveään elämäntyyliin turvautuen ja uuden naisen kanssa leikkien, vaikka kotona odottaa kaksi lasta.

Yhdeksän vuotta yhdessä olleet, neljän lapsen vanhemmat, Kim Kardashain ja Kanye West erosivat alkuvuodesta. Pariskunta eli erillään jo muutaman vuoden ennen eroa, kun Kanye West muutti ja siirsi periaatteessa koko elämänsä maatilalleen Yhdysvaltojen Wyomingiin. Pariskunnalla on neljä lasta.