Suvi Pitkäsen loman dramaattinen käänne: ”Keuhkot vinkuu ja olo mitä kamalin”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mallina, kauneuskonsulttina ja DJ:a itsensä vuosikausien ajan elättänyt suomalaisjulkkis Suvi Pitkänen on julkaissut viime päivinä bikinikuvia Espanjan auringon alta. Nyt naisen loma on mennyt pahasti pieleen sairastumisen vuoksi. Hän kärsii rankasta flunssasta.

– Vielä eilen oli kevyt askel. Tänään huomattavasti raskaampi. Heräsin aamulla ihan järkyttävään flunssaan. Keuhkot vinkuu ja olo mitä kamalin. Harmittaa kyllä ihan hulluna että lyhyen loman vikat päivät menee näissä oloissa. Tää päivä mennyt sängyn pohjalla joka nyt on viimeinen asia miten täällä haluaisi aikansa kuluttaa. Toivon ihme parantumista ja energiaa huomiselle, Pitkänen kirjoittaa.

Suvi Pitkänen kirjoittaa Instagramin tarinoissa, että on käynyt koronavirustestissä, eikä hänellä ole koronavirusta. Nainen luonnehtii sairauttaan elämänsä pahimmaksi flunssaksi. Päivän levon jälkeen hän kertoo olonsa kohentuneen.