Kevin Spacey tekee paluun ahdisteluskandaalin jälkeen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lukuisat miehet ovat syyttäneet Hollywood-tähti Kevin Spaceytä seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Syytösten julki tulemisen myötä näyttelijä eli julkisuudesta piilossa muutaman vuoden ajan. Nyt hänet on kiinnitetty uuteen elokuvaan näyttelijäksi.

Kyseessä on jo toinen elokuva skandaalin jälkeen, jossa Kevin Spacey näyttelee. TMZ-lehden mukaan hänet on nähty käsikirjoittaja Michael Zaiko Hallin ohjaamassa Peter Five Eight -elokuvan kuvauksissa Kaliforniassa. Hän oli aiemmin tänä vuonna mukana myös elokuvassa Franco Neron ohjaamassa elokuvassa L’uomo Che Deisegno Dio, eli Mies joka piirsi Jumalan.

Spacey nähtiin viimeksi valkokankaalla vuonna 2018 ilmestyneessä Billionaire Boys Club -elokuvassa, joka floppasi rajusti lippuluukulla. Ahdistelusyytösten tultua julki hänet myös poistettiin Netflixin House of Cards -sarjasta ja korvattiin näyttelijä Christopher Plummerilla elokuvassa All the Money in the World.