Nainen masturboi rannalla – ohikulkija yllätti ja ilmoitti poliisille

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Georgiassa asuva 34-vuotias Christina Revels-Glick on noussut julkkikseksi, koska hän jäi kiinni rannalla masturboimisesta. Nainen oli mennyt rannalle, levittänyt maahan pyyhkeen ja ottanut repustaan vibraattorin.

Hän masturboi itsensä nopeasti orgasmiin saakka. Nainen pakkasi tavaransa ja meni rannan lähellä olleeseen ravintolaan syömään. Valitettavasti ohikulkija oli ehtinyt nähdä tilanteen ja kuvata session videolle. Henkilö ilmoitti asiasta poliisille, The Smoking Gun uutisoi.

Videolla näkyy ja kuuluu, kuinka Revels-Glick tyydyttää itseään. Nainen myönsi tekonsa viranomaisille ja sanoi, että ei ajatellut kenenkään näkevän salaista sessiota, koska hänellä kestää noin 20 sekuntia orgasmiin saavuttaminen. Hän pahoitteli syvällisesti tekoaan ja odottaa nyt tuomiota sukupuolisiveellisyyttä loukkaavasta teostaan.