Peter Franzen näyttelee Amazonin suurtuotannossa – traileri julkaistiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amazon Prime -palvelussa nähdään lähivuosina kaksi suosittuihin fantasiakirjasarjoihin perustuvaa suurtuotantoa. Ensi vuonna ilmestyvän Taru sormusten herrasta -sarjan lisäksi tulossa on Robert Jordanin Ajan pyörä -kirjoihin perustuva televisiosarja The Wheel of Time.

The Wheel of Time seuraa Rosamunda Piken näyttelemää maagikko Moirainea, joka johdattaa viisi ihmistä vaaralliselle retkelle maailman ympäri. Esimakua Game of Thronesin haastajaksi povatusta suuren skaalan fantasiasarjasta saadaan sen tuoreessa trailerissa.

Suomalaiskatsojia saattaa kiinnostaa tieto siitä, että The Wheel of Time -sarjassa mukana näyttelemässä on suomalaistähti Peter Franzén. Häntä ei tosin valitettavasti nähdä tuoreessa trailerissa. The Wheel of Timen ensimmäinen tuotantokausi saa alkunsa Amazon Primessä 19. marraskuuta 2021.