Charly Jordan DJ-keikalla biksuissa – luksusjahdilla paratiisimaisemissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median tähti Charly Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Kaunottaren suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta, sillä yleensä Charly poseeraa somessa bikineissä tai muuten vähäpukeisena.

Tällä kertaa Charly on päässyt DJ-keikalle todella paratiisimaisiin maisemiin, jossa hän ehti samalla poseerata kuumissa kuvissa. Valkoisiin niukkoihin biksuihin pukeutunut kaunotar soitti levyjä ja juhli muiden huvijahdilla olleiden kanssa.

Los Angelesissa asuva ja DJ-uraa parhaillaan tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana.