Kymmenen euron näpistysreissu päättyi putkaan Hämeenlinnassa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kauppiaiden kiusana toimivat myymälävarkaat saattavat anastaa muutaman euron arvoisia tuotteita. Näpistyksestä kirjoitetaan pääsääntöisesti sakko, mikäli varas ei halua korvata anastamaansa tuotetta heti teon jälkeen. Näin kävi myös Hämeenlinnassa keskiviikkoaamuna.

Hämeen poliisi kertoo 20-vuotiaan miehen jääneen kiinni näpistyksestä Hämeenlinnan Visamäentiellä keskiviikkona kello 09:00. Mies oli anastanut kaupasta elintarvikkeita noin kymmenen euron arvosta. Vartijat soittivat paikalle poliisin.

– Partion tullessa paikalle selvittämään tilannetta, alkoi mies uhkailemaan poliiseja sekä kertoi alkavansa kohta riehumaan. Mies vietiin rauhoittumaan poliisin putkatiloihin, poliisilaitokselta kerrotaan kiinnioton syyksi.