Salkkarit-kaunottaren nimissä huijataan somessa: ”Ilmiantakaa tili”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Ilona Chevakova on tullut tunnetuksi muun muassa televisiosarjoista Salatut elämät, Sorjonen ja Maria Kallio. Nyt tähti on joutunut sosiaalisessa mediassa identiteettivarkauden uhriksi. Hänen nimissään on perustettu valeprofiili.

Ilona Chevakova kertoo asiasta ensimmäisenä uutisoineelle Iltalehdelle saaneensa lukuisia viestejä, joissa hänelle kerrottiin ilmestyneen valetili Instagramiin. Tilin kautta on muun muassa lähetetty huijausviestejä, joilla yritetään kerätä rahaa. Tili myös vaihtaa profiilikuvaan sen mukaan, mikä Chevakovan todellisella tilillä on parhaillaan käytössä.

– Tämä tili joka näkyy kuvassa on feikki! Ilmiantakaa tili ja älkää seuratko! Tili lähettää huijausviestejä joihin EI PIDÄ VASTATA, Chevakova kirjoitti Instagramissa.

Salatut elämät -sarjassa Sabrina Mustavaaraa näytellyt Ilona Chevakova jätti sarjan viime keväänä. Sittemmin hän on paljastanut saaneensa roolin kansainvälisestä Netflix-sarjasta, josta hän ei ole toistaiseksi voinut kertoa tarkempia yksityiskohtia. Chevakova näytteli tänä vuonna myös elokuvassa Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily.