Sara Sieppi esitteli illan asuvalintansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar ja taannoinen Miss Suomi Sara Sieppi on yksi maamme seuratuimmista julkkisnaisista, sillä hänet on nähty useissa realitysarjoissa.

Sieppi haluaa varjella yksityisyyttään ja julkaisee nykyisin yhä vähemmän henkilökohtaisia asioita sosiaaliseen mediaan. Nyt hän on julkaissut upean kuvan, jossa hän on valmistautunut suuntaamaan ystävänsä kanssa ulos todella näyttävässä asussa. Äskettäin Sieppi kertoi, ettei ole vuosiin ollut treffeillä Suomessa.

– Fun fact (tai kaukana hauskasta) on myös se, etten ole ollut Suomessa treffeillä vuosiin julkisesti yhtään missään yhtään kenenkään kanssa. Silti mä saan lukea niistä lehdistä. Se tuntuu vähän erikoiselta kieltämättä, Sieppi avautui kommentoidessaan erästä suhdehuhua.