Tein itse ja säästin? Autoilijan tuulilasinpyyhin naurattaa viraalivideolla

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tuuliasinpyyhin on pieni mutta sitäkin tärkeämpi osa autoa. Lasia automaattisesti putsaava laite voi huonolla kelillä ehkäistä onnettomuuksia ja pelastaa ihmishenkiä, minkä vuoksi sen toimivuudesta onkin syytä pitää huolta.

Tuoreella viraalivideolla nähdään tiellä liikkuva auto, jonka kuljettajan tuulilasinpyyhkimeen liittyvä ratkaisu on omaa luokkaansa. Kuljettaja nimittäin liikuttaa pyyhkijöitä käsivoimin niihin kiinnittämällään narulla. Hämmentävän näyn ikuisti videoksi TikTok-käyttäjä Stephen Keeling.

Epätavallinen ratkaisu menisi tuskin katsastuksesta tai viranomaisten tarkastuksesta läpi, mutta se lienee parempi kuin autoilu ilman toimivia tuulilasinpyyhkimiä. Video on vain muutaman päivän aikana kerännyt TikTokissa yli 200 tuhatta tykkäystä ja runsain määrin hämmästeleviä kommentteja.

@stephenkeeling9

Thats enough for one day😂😂##foryoupage ##fypシ ##bricktok ##bricklayer

♬ original sound – Stephen Keeling

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.