Cardi B ja Offset saivat toisen lapsensa – luksuselämää sairaalasta lähtien

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tunnetun yhdysvaltalaisen räppäripariskunnan perhe on kasvanut uudella pienellä tulokkaalla. Muun muassa Bodak Yellow ja WAP -hiteistä tunnettu Cardi B ja Migos-yhtyeen jäsenenä kuuluisuuteen noussut Offset saivat 4. syyskuuta uuden lapsen.

Cardi B paljasti iloisen perheuutisen Instagram-tilillään. Julkaisemassaan kuvassa hän pitelee vastasyntynyttä poikalasta sylissään sairaalavuoteella Offset rinnallaan. Cardi B paljasti heinäkuussa odottavansa toista lastaan.

Cardi B, oikealta nimeltään Belcalis Almanzar, ja Offset, oikealta nimeltään Kiari Cephus, menivät naimisiin vuonna 2017. Pariskunta erosi väliaikaisesti vuonna 2020, kunnes Cardi perui jo suunnitellun avioeron. Heillä on ennestään yhteinen 3-vuotias tytär Kulture.