Stassie pulahti näyttävästi uimaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muodokas somejulkkis Anastasia Karanikolaou on ollut jo vuosien ajan todella suosittu kaunotar sosiaalisessa mediassa. 23-vuotias kurvitar nähdään seuraajiensa iloksi usein paljastavissa alusvaate- ja bikinikuvissa.

10 miljoonan seuraajan Stassie Baby poseeraa tällä kertaa upeissa kuvissa uimarannalla vihreissä biksuissa. Maailmankuulu kaunotar ei kuviensa yhteydessä kertonut missä kuvat on ikuistettu, mutta aivan viime aikoina hän on poseerannut esimerkiksi Italiassa.

Anastasia Karanikolaou alkoi niittää somesuosiota tullessaan miljoonille tutuksi Kylie Jennerin parhaana ystävänä. Kaksikko julkaisi paljon näyttäviä yhteiskuvia, joiden ansiosta moni Jennerin fani siirtyi suoraan seuraamaan myös Karanikolaouta. Karanikolaou on ottanut käteensä myös samanlaisen tatuoinnin kuin Kylie Jenner. Tatuoinnissa lukee Jennerin tyttären Stormin nimi.