Kohuväite: Courtney Stoddenin exä hyväksikäytti lapsia vuosikausia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koko maailma kohisi, kun 16-vuotias Courtney Stodden meni naimisiin 34 vuotta vanhemman näyttelijän Doug Hutchisonin kanssa. Elettiin vuotta 2011. Nyt Courtney Stodden on eronnut miehestä ja totuus näyttelijän lasten hyväksikäytöstä on alkanut paljastua.

Kampanja #stopdoughutchison paljastaa näyttelijän vuosien ajan tapahtuneen lasten hyväksikäytön. Alkuvuoden aikana kaksi naista Courtney Stoddenin lisäksi ovat kertoneet kuusikymppisen näyttelijän kyseenalaisista toimista. Julkisuuteen on noussut muun muassa miehen teini-ikäiselle tytölle lähettämä kirje. Yksi uhreista kertoo joutuneensa näyttelijän hyväksikäyttämäksi 14–18-vuotiaana.

Uhreja on varmasti enemmänkin, koska häpeä voi estää naisia kertomasta totuutta. Näyttelijästä on tehty rikosilmoitus. Courtney Stodden avioitui miehen kanssa ollessaan 16-vuotias. Hän on kertonut seuraavat vuodet olleen hänen elämänsä vaikeampia, mikä johti mielenterveysongelmiin, päihteiden väärinkäyttöön ja syömishäiriöihin.