Miksi lentokoneisssa on yhä tuhkakuppeja? Lentoemäntä paljasti syyn

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lentokoneissa tupakointi ei ole ollut sallittua enää vuosikausiin. Tästäkin huolimatta monista uusistakin matkustajakoneista löytyy edelleen tuhkakupit. Nyt Kaylee-niminen lentoemäntä on avannut TikTok-tilillään syitä sille, miksi näin on.

Kayleen TikTokissa julkaisemalla videolla hän pyysi seuraajiaan arvuuttelemaan, miksi lentokoneista löytyy edelleen tuhkakupit. Moni vastaajista epäili kyseessä olevan varoitoimenpide. Vaikka tupakointi on matkustajakoneissa kiellettyä, on kieltoa uhmaavan matkustajan savukkeen tumppaaminen tuhkakuppiin turvallisempaa kuin esimerkiksi roska-astiaan.

Kaylee vahvisti myöhemmin epäilysten osuneen oikeaan. Lentoemäntä kertoo osan matkustajista yrittävän kielloista huolimatta edelleen tupakoida koneiden wc-tiloissa. Kayleen mukaan koneessa tupakoivat jäävät kuitenkin todennäköisesti teosta kiinni savuhälyttimien vuoksi, ja muistuttaa kyseessä olevan tuhkakupeista huolimatta rikos.

@flyingkaylee

Let me know in the comments what your guess is! ##flightattendant ##aviation ##boeing737 ##airplane ##avgeek

♬ Quirky – Oleg Kirilkov

@flyingkaylee

##learnthelingo with me! ##flightattendant ##aviation ##airplane ##avgeek ##boeing737 ##flyswoop

♬ Count on Me (Instrumental Version) – Instrumental Pop Songs & Soft Background Music