Red Hot Chili Peppersiä soitettiin chilipippureilla – hämmästyttävä lopputulos

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sosiaalisessa mediassa on runsain määrin tunnettujen artistien kappaleita coveroivia muusikoita, joista innovatiivisimpiin lukeutuu todennäköisesti Tyzo Bloom. Hänetllä on taito tehdä mitä erikoisemmista esineistä soittimia tietokoneen avulla.

Tuoreella TikTok-videollaan Tyzo Bloom soittaa Red Hot Chili Peppersin kappaletta Can’t Stop. Perinteisten soittimien sijaan tämä tapahtuu painelemalla todellisia punaisia chilipippureita koskettimien tavoin.

Videon alussa Tyzo muuttaa chilipippurit koskettimiksi liittämällä niihin tietokoneeseen äänikortin kautta kytketyt piuhat. Muusikko on aikaisemminkin toteuttanut samankaltaisia tempauksia, soittamalla muun muassa Spice Girlsiä mausteilla ja Black Eyed Peasia pavuilla.

@tyzobloom

The world I love…🌶🧡 ##redhotchilipeppers ##cantstop ##chilipeppers ##californication

♬ original sound – Tyzo Bloom