Rillit huurussa -tähti Kaley Cuoco erosi aviomiehestään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rillit huurussa -sarjasta tunnettu näyttelijä Caley Cuoco on eronnut aviomiehestään Karl Cookista. Pari vahvisti uutisen viikonloppuna julkaisemassaan yhteisessä tiedotteessa. Heidän mukaansa ero tapahtui yhteisymmärryksessä.

– Olemme toisiamme kohtaan tuntemastamme syvästä rakkaudesta ja arvostuksesta huolimatta tajunneet polkumme vieneen meidät päinvastaisiin suuntiin. Haluaisimme pitää tämän puolen elämästämme yksityisenä. Matkamme on kuitenkin ollut niin julkinen, että halusimme paljastaa tämän asian yhdessä, tiedotteessa kerrottiin.

Cuocon ja Cookin mukaan he eivät kommentoi eroa tarkemmin tai paljasta siihen liittyviä yksityiskohtia. Cuoco teki erosta sittemmin myös Instagram-virallisen. Hän poisti esittelytekstistään kohdan, jossa hän kuvaili itseään rouva Cookiksi.