Läpimurto! Britney Spearsin isä luopuu tyttärensä holhouksesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Britney Spearsin isä Jamie Spears on toiminut tyttärensä virallisena holhoojana vuodesta 2008. Spears ei ole saanut 13 vuoteen päättää juurikaan mistään elämänsä henkilökohtaisista asioista. Britney Spearsin holhousasia on ollut viime vuosina runsaasti mediassa.

Suuren mediahuomion myötä Jamie Spears on päättänyt luopua holhousvastuusta. Nyt mies on hakenut virallista päätöstä jättää vastuutehtävä tyttärensä holhoojana. CNN on saanut asiakirjat haltuunsa. Aiemmin on kerrottu, että Britney Spears haluaa elää tavallista elämää ja käyttää urallaan tekemiään varoja haluamallaan tavalla.

– Viime aikojen huoltajuusasiaan liittyvät tapahtumat ovat osoittaneet, että holhoukselle ei ole enää tarvetta, Jamie Spearsin asianajajiensa antamassa lausunnossa todetaan.

Britney Spears on kertonut haluavansa elää tavallista elämää ja käyttää urallaan tekemiään varoja haluamallaan tavalla. Hakemuksessaan isä vahvistaa tämän ja kirjoittaa Britneyn haluavan tehdä itseään koskevia päätöksiä niin taloudesta kuin terveydellisistä asioista, kuten terapiasta. Isä mainitsee myös mahdollisen avioliiton ja perheenlisäyksen asioina, joiden tulee hänen mukaansa kuulua jatkossa tyttärensä päätösvaltaan.