Jordyn Woods laihtui valtavasti – ylipainon katoaminen kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kylie Jennerin ystävänä tunnetuksi tullut Jordyn Woods on ollut otsikoissa myös monien suhdehuhujen merkeissä, sillä kurvikkaalla kaunottarella riittää Hollywoodissa saakka vientiä. Taannoin hänet yhdistettiin NBA-tähti Karl-Anthony Townsiin.

Nyt Jordyn Woods on paljastanut hurjan muodonmuutoksensa, sillä hän on laihduttanut huomattavasti ja esittele upeita tuloksia somekuvissa. Samalla Woods kuitenkin muistuttaa, ettei laihdutus onnistunut ilman ponnistuksia ja toivoo kuviensa olevan inspiraation lähde jonkun toisen ylipainoisen laihduttamisessa.

Kylie Jennerin entinen bestis juhlisti äskettäin synttäreitään ja sai Karl-Anthony Townsilta lahjaksi kaksi Hermès Birkinin ja yhden Chanelin laukun. Lisäksi mies hankki syntymäpäiväsankarille Michael Jordanin nimikirjoituksella varustetun paidan.