Kate Moss poseeraa yläosattomissa – yhteistyössä Kim Kardashianin brändin kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashianin shapewear-alusvaatteisiin erikoistunut Skims-yhtiö on aloittanut yhteistyön maailmankuulun huippumallin kanssa. Brändin tuore mainoskasvo on pitkän uran muotimaailmassa tehnyt Kate Moss. Kardashian kuvaili Mossia kokonaisen sukupolven tyylin määritelleeksi muoti-ikoniksi.

– Tapasin Katen ensi kertaa vuonna 2014 Riccardo Tiscin kautta.Minuun tekivät heti vaikutuksen hänen nenäkäs huumorinsa sekä aito ja klassinen kauneutensa. Olemme olleet siitä saakka ystäviä, Kim Kardashian hehkutti Twitterissä.

Kate Moss nähdään jo Skimsin tuoreen kesäkampanjan mainoskasvona. Tuoreissa kuvissa 47-vuotias huippumalli nähdään esimerkiksi poseeraamassa yläosattomissa Skimsin boksereissa ja esittelemässä merkin rintaliivejä.